Tja bloggen!

Ännu en dag på kollo har passerat och herregud vad fort det går (när man har roligt)!

Idag vaknade vi till tropisk hetta och inte ett enda moln på himmelen så vi bestämde oss för att slänga på oss badkläder och hoppa direkt i plurret efter frukost och morgonsamling. Det hoppades hopptorn, åktes munk bakom motorbåten och knöts band på s.k. “Enchillbada” på soldäck.

Efter en god lunch drog en klassisk kollolek igång. Kanske den allra viktigaste kolloleken på kollo (att vinna! enligt ledarna i alla fall…). Nämligen…. Settlers! En lek där fyra lag tävlar om olika territorier i en värld av planeter, rymdkaptener, rymdskepp och olika viktiga råvaror. Grattis lag LILA till vinsten!!

Kul var det! och svettigt… så efter intensivt tävlande gjorde vi precis som på morgonen och slängde oss i sjön i kvällsolen.

Dagen avslutades med lite frågor från frågelådan på temat KÄRLEK! Pirriga kollobarn erkände kolloromanser på scen och som strösslet på mjukglassen sjöng vi allsång till kollolåten Kolloromans innan vi tillsammans gick till våra rum och kröp till kojs. Oj vad skönt det ska bli att sova!

Sov gott och hörs imorgon!!

Kram från Kilis

PS! Här kommer även en bildbomb med bland annat bilder från vårt fantastiska midsommarfirande, gårdagens disco samt hajk och dylikt!