Glad midsommar allihopa!!!

Idag på frukosten fick barnen för första gången rostat bröd. Vilken lyx! Efter frukosten var det samling och den långa och varma midsommardagen inleddes med dukning av långbord inne i kolloseum. Det var många som plockade blommor och gjorde blomsterkransar eller hjälpte till med att klä midsommarstången.

Till lunch bjöds det på ett låååångt bord med midsommarbuffé och alla 130 personer på Kilis knökade in sig i kolloseum. Nöjda blev de också när de fick en varsin coca cola burk till maten. Efter lunch och lugna stunden restes midsommarstången och det dansades i den varma solen. Svetten rann och sedan var det också dags för en 4-kamp med bla klädstafett.

Barnen gjorde sig verkligen förtjänta av ett bad och därför öppnades badet upp och alla (även ledarna) sprang ner till stranden för att svalka sig. Nere på stranden bjöds det även på jordgubbar med glass och snart därpå var det middag: grillade kycklingspett med tacobröd och grönsaker. Självklart tog vi vara på den sköna värmen och satte oss ute vid bord och på filtar på gräsmattan.

Efter middag var det dags för fix då det ryktades om att det skulle bli disco ikväll!!! Discobussen med godis körde in på kollogården och barnen stod i kö för att få en varsin godispåse innan portarna till diskoteket öppnades. Det kom flera artister så som Justin Bieber och Selena Gomez. Det dansades tryckare, kördes limbo och käkades godis äääända fram till nattning.

Det de inte vet än är att de inatt kommer bli väckta för att gå en trollvandring i skogen full med troll och älvor. Vi får se om de vågar!!!

Godnatt och hoppas att ni alla har fått en fin midsommar, för det har verkligen vi!