FÖRESTÅNDARE

Julia “Jullan” Welander

 Måste höra ljudet av tickande klockor för att kunna sova, vilket gör det väldigt besvärligt för resterande på kollot då det inte finns några klockor på Kilsbergsgården och de måste spela på högtalarna som endast finns i Kolloseum.

Felicia “Filly” Cederberg

Samlar på rostiga spikar för att kunna avrosta dem. Likadant gör hon med mynt då hon har som hobby att kasta dem på kanadagäss. År 2005 vann Filly första pris för snabbast omplåstring av människa.

LEDARE

Benjamin “BimBim” Vallin

Lärare på dagen, Dragqueen på natten där han använder klackar på 16 cm vilket gör honom 250 cm lång. Har ett födelsemärke som ser ut som en fisk i armhålan som år 2014 van Guiness World Record för mest udda födelsemärket.

Ilyas “Ille” Benseddik

En fallen hjälte som har återuppstått i liten annan kaliber. Han samlar på toapappersrullar för att bygga en fullskalig replika av Eiffeltornet. Men förlorade hälften av rullarna i toabranden 2010.

Simon Ekström

Har en dold talang att kunna svälja två förpackningar med Ekströms Nyponsoppa samtidigt som han cyklade på en enhjuling och nynnade på Frankrikes nationalsång OCH jonglerade med fyra tallgrenar.

Carolina “Carro” Andersson

Är nuvarande Världsmästare i tåslickning där hon var den enda som tävlade. Lider av hälsporre sedan 2015. Gjorde ett företag av det.

Philip “Hybris” Hedbris

Har Hybris.

Fanny Fagerlind

Världsmästare i Sushiätning där hon klämde 337 st på 1 timme. Favoritstället att semestra på: Narnia. Har en inramad målning på en varmkorv. Hon har en korvring på vänstra lilltån som har suttit sedan 2008.

Emelie Andersson

Kommer från Stockholm, som är en liten ort i Minnesota i USA. Orten är berömd för sin bältdjurssafari där Emelie jobbade i två år. När hon flyttade till Sverige fick hon med sig ett bältdjur hem som hon har döpt till Göran. Ibland saknar hon poängen.

Olle Nielsen

Han har blivit utsett till Sveriges sämsta gamer. Han förlorar 15 gånger i veckan vilket är 50% mer än genomsnittet i Sverige. På grund av sitt dåliga gameande har han förbrukat 550 kontroller i sin livstid vilket är 500 % mer än genomsnittet.

Josefina “Jossan” Olander

Extraknäcker som uppfinnare vilket inte alltid har lyckats då hon gjorde en bil som inte gick på bensin utan gick på olivolja. Josefina insåg sedan att detta inte går eftersom hon inte äter oliver. Just nu håller hon på med en ny uppfinning som involverar kaffe och raklödder.

Joy Pettersson

Kollots glädjespridare numera efter 16 år av konstant gråtande. Föräldrarna började misstänka att de hade döpt henne till fel namn, men när läpparna vändes upp och ner så åkte dem aldrig ner eftersom hon fick stelkramp i käkarna efter en incident med ett hopprep.

Dawid Barssom

Ingen kommentar.

Sandra Bergqvist

Sålde sitt hus för två år sedan och bor numera i en husvagn och åker mellan campingarna. Hon har inte alltid varit välkommen tillbaka till alla campingar då hon har en youtubekanal där hon prankar campingpersonalen. Husvagnen kan hon bara köra på vintern då den har skidor i stället för hjul.

Joel Götell

Barnskådis som vid 4 års ålder var med i Die Hard 2. Där han fick en autograf av Bruce Willis på sin blöja. Blöjan är numera inramad och hänger på Örebro Läns Museum.

Carin Larsson

Har en otrolig stor samling av julpynt. Hon var med i aktuellt där hon bedömdes ha Sveriges mest julpyntade hus. Men 11263 lampor och 3 stjärnor. Det mest otroliga var att hon ett år snodde Gävlebocken i stället för att sätta eld på den. Gävles Kommun tystade detta och byggde bara en ny.

Julia Engström

Favortifilm Ghostbusters. Brukar även göra cosplay som marshmallowsmonstret. vänsterfoten är även 2,5 cm kortare än höger. Julias bästa vän är Sörisflickan som hon brukar spela skitgubbe med när barnen sover. Än så länge är Julia obesegrad.

Gustav Jacobson

Har fobi för oversize-tröjor och får då utslag på sina nagelband. Han Har däremot ett ohälsosamt behov av att plocka maskrosor, men då och då blir det också en och annan fyrklöver. Växterna skänker han till bättre behövande.

Matilda Göransson

Får ett kraftigt craving för ost efter klockan 21:34. Favoriten är fårost som hon gärna doppar i keso. Tillsätt salt och peppar. Stek osten i två minuter på varje sida i majonäs. Serveras med picklad rödlök. Mums.

Simon “Sigge” Sigurd

La världens största fis i Rio de Janeiro 2016.  Vilket gjorde att nationella bombgruppen fick rycka ut. Detta kostade Argentinas regering hela 10 kr att åtgärda. Tragiskt, då hela landet satte i ekonomisk kris och fick begära konkurs.

Felix Jansson

Har Nordeuropas största samling av torkat fiskfjäll som han har i sin vinkällare. Detta för han för att vinet ska få en nötig underton och för att den inte ska torska som England i fotbolls-EM 2021.

UNGDOMSLEDARE

Anton “Kruse”

Barnbarnbarnbarnbarnsbarn till Robinson Kruse som blev strandsatt på ön ute vid Kilsbergsgården. Anton har fått PTSD efter vad hans farfarfarfarfarfarsfar utsattes för och sover därför ALDRIG i tält.

UNGDOMSLEDARE

Frej Malmqvist

Vart är Frej Larsson?

UNGDOMSLEDARE

Albin Edgren

Flossar väldigt ofta. Flossade så ofta att han fick ryggskott och låg i koma i tre år. Efter att han vaknade så fick han en valp som har tre svansar.

UNGDOMSLEDARE

Ella Lagerträd

Är brylling med Per Moberg som delar passion för att mata myror med sönderbrytna CD-skivor. Fick sluta med sin hobby eftersom Greta Thunberg outade henne på Twitter då myrorna blev sjuka och började göra bakåtvolter.

UNGDOMSLEDARE

Alma Moreau

Börjar varje år med att göra Chokladmousse och bada i det. Enda året hon inte gjorde det var året Prinsessan Diana dog. I stället gjorde hon ett knäckebrödstorn som hon krossade med en stjärtlapp.

KÖKET

KÖKSCHEF

Dan Eriksson

Gillar att experimentera med jäst mat. Hans senaste upptäckt är fermenterad harsyra, vilket blev olagligt i Indien på grund av att människor fick en extra näsa. Utrikesdepartementet avstår kommentar.

KÖKSASSISTENT

Elin Schagerström

Hette tidigare schlagerström men fick byta då Anna Book stämde henne för falsk marknadsföring. Elin gav igen genom att stämma Anna Book för plagiat, som faktiskt har skett, se följande länk: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/OnaR2A/anna-books-bidrag-diskas-fran-melodifestivalen