Hej hej hallå!

Dagen började med en skön väckning och god frulle!

Vi gick sedan över till lite öppet kollo med gött häng och några startade även med lite midsommar fix. Kommer bli så sjukt kul att få fira midsommar på kollo i år igen!!!!!

Klockan ringde och det var då dags för lunch. Det bjöds på lammbiffar med klyftpotatis. YUMMY!

Efter lunchen körde vi den dagliga lugna stunden.

Vad hände sen undrar ni. Jo det ska jag berätta för er. Fotbollsplanen hade förvandlats till en GLADIATORBANA! Där fick man springa såpa-race och försöka ta sig förbi alla gladiatorer, efter det sprang man till svampkastningsstationen där man skulle springa förbi folk som kastade stora blöta svampar på en och sista stationen var björn brottning där man skulle få en stark gladiator på rygg för att vinna en poäng. Var det ens någon som klarade det? 😉

Efter en hektiskt gladiator kamp gick vi alla ner till vårt kära bad där man fick ta sig ett dopp.

Sedan var det dags för lite middag och vad passar bättre på en Torsdag än TACO-TORSDAG!!!!!! Där gästades vi utav vår egna taco-orkester som spelade den sjukt bra låten “Kollotacos”.

När vi ätit middagen så hade vi lite mer öppet kollo där man fick hänga runt lite på olika ställen på gården. Söris 1-5 gick iväg för att ha en liten egen utflykt för att grilla chokladbanan, det var riktigt smarrigt.

Vi avslutade dagen med en kvällssamling där vi fick besök av två märkliga typer och dom hade även med sig en stor apa och två levande bananer som delade ut bananer till oss som kvällis.

Nu laddar vi inför en magisk midsommar! Hoppas ni där hemma får en lika trevlig midsommar som oss.

Ha det bäst alla kollodiggare! <3<3<3<3