DAG 9

Idag så vakna vi som vanligt. Melissa började med musik. Musiken va sådär om man frågar barnen. Karl Bertil Jonsson stannade en dag extra på kollo och väckte barris med visselpipa, konstigt kan man lugnt säga. Sen åt vi frukost som vanligt. PRECIS som vanligt!

Efter morgonsamlingen så lekte vi en vattenballongslek. barnen skulle kasta massor av vattenballonger på aliens som sprang runt på kolonin. det var super kuuuuuuuul. efter den leken så vart det bad!!!

Typ hela kolonin badade, Andreas framförallt. Vi har aldrig någonsin tidigare sett någon bada så mycket som Andreas gjorde idag. Vilken upplevelse! PLUS att några av våra fantastiska barn hjälpte till att vända på vår studsmatta ute på vattnet som hade vält – Så denna är numera att klassa som öppen!!

Sen var det lunch. det var fiskburgare med potatis. det var helt fantastiskt tyckte alla barn. vi har verkligen världens bästa kök.

Efter maten var det lugna stunden, Minou skrev brev till pappa bl.a.

Efter lugna stunden så lekte vi en ny lek som heter destination kilis. Då åkte alla barn ut till hemliga destinationer och skulle på snabbast möjliga vis ta sig tillbaka till kilis när man samtidigt genomförde olika uppdrag. Det var super kul.

Efter leken öppna vi upp badet igen men denna gång öppna även munken. BabbaGeo åkte munken och ramla av, det gör ioför sig alla barn när Lukas kör munken. sen flyttade vi ut enchillada, konstigt men roligt.

Därefter var det middag. Till middag idag fick vi kyckling o sötpotatis tillsammans med bea. Det var ännu godare en lunchen.

Efter middagen så spelade vi den årliga matchen i kalsongfotboll. ledarna vann som vanligt. efter matchen så vart det ett obligatoriskt kvällsdopp.

 

Nu ÄRE godnatt och vi ses återigen imorgon!

PUSS OCH KRAM!!!