Gud så tiden går, det är redan dag 10!

I förmiddags var Tallis 1 på utflykt till Ånnaboda sjön, de åt glass och badade. Barnen som var där tyckte att det var otroligt roligt och gott.

Medan Tallis 1 var på utflykt så hade vi andra “öppet-kollo”. Det barnen gjorde var bland annat att spela fotboll, åka munk efter båt och knöt kompisband på Enchilada. Det var också ett stort gäng som tränade inför Talang som går av stapeln dag 12! Vi ser fram emot att se alla fina framträdanden.

Till lunch blev det en väldigt god lasange. Efter lunch var det i vanlig ordning lugna stunden, efter denna timme ringde som vanligt klockan. Eftermiddagen spenderades med en stor gemensam lek, Farmen.
Barnen delades i fyra lag och fick tillsammans utföra utmaningar och kamper tävlandes emot varandra. Leken avslutades med en aktion då man hade chans att bygga på sin farm ännu mer än vad man redan fått ihop ifrån utmaningarna. Leken gick ut på att bygga en så stor farm som möjligt.

Under kvällen hade vi resturang med tema Indien. Det bjöds på chicken-tikimasala med ris och efterrätt fruktsallad med glass. Under middagen var det även en hel del underhållning som ormdans, en rolig toastmaster och Bollywood-dans. Detta var väldigt kul och barnen uppskattade temat.

Svea fyller 11 år idag. Vi har också fram till onsdag besök av Robert.

Dagen summeras av barnen med 4 ord
Jätterolig, god, kul, farmig.

 

Godnatt!