JAHA HÖRRNI…..Vi börjar väl som så sällan i moll idag.

Sverige-Tyskland 1-2…1-2….

Vi får helt enkelt börja från slutet av dagen. Det känns som det enda rätta, nu när det är ledarblogg och allt.

Vi avslutade som sagt dagen med att kolla på fotbollsmatchen mellan Sverige och Tyskland. Vi alla var laddade fram till ca. 93e minuten, då Tysklands spelare gjorde matchens sista och avgörande mål. Vi gick då och la oss.

 

MEEEEN!

Dess för innan så har vi haft en RIKTIGT späckad dag på kolonin.

Vi började dagen med en redig temafrukost, och eftersom gårdagen bjöd på rejält midsommarfirande så tyckte vi att det passade att väcka barnen till julaftonsmorgon. Vi fick besök av Karl-Bertil Jonsson, en julgran, tomtefar/mor och massa lucior och tärnor. Vi åt tomtegröt, vörtbröd och lussebullar…HIMLA gött måste tilläggas.

Därefter körde vi äntligen bad! Vi tog simtest, åkte båt/munk, paddlade kanot och kajaker. ÄNTLIGEN kom solen och värmen!

SEN kom lunchen – Kebabgryta med ris och en massa sallad! Alla fullkomligt ÄLSKADE maten och vi alla stämde upp i sång och tackade vårt underbara kök!

Därefter körde sistaåringarna ut på en liten utflykt och samlade stenar medan resten ägnade sig åt mer bad, mer stoj och mer kul!

SEEEEN körde vi en klassisk lek i rövarskogen – RÖDA/VITA ROSEN! Alla samlades i skogen, delades upp i tomtar och renar som lag och därefter körde vi deluxe! Tomtarna “vann” medan renarna “förlorade”. Grattis!

SEEEEEEEEN körde vi middag – korv i ugn tillsammans med ris (igen? tänker ni. Mmmm! tänker vi).

SEN vare då fotbollen. Som slutade i moll – Vilket också bloggen gör…

Eller förresten…Ni får ett gäng bilder också!

TAAAAACK och godnatt!!!!!