Tjoflöjt! Vilken dag vi haft full av klurigheter, spring och lyxlireri. Det är nämligen så att det idag var dags för leken som är både barnen och ledarnas favorit: SETTLERS!!<3 Det var än en gång dags att bygga vägar, städer, leta efter mystiska karaktärer och lista ut vad de hade för hemligheter. Men man fick också se upp för busiga rövare vars enda glädje i livet var att stjäla de stackars barnens välförtjänta stenar.

Efter en lång dag av spring i solen bestämde vi att vi behövde unna oss lite, varför inte en restaurangkväll? Men vad är bättre än en restaurangkväll? En restaurangkväll som också är en talangtävling! Under en trerätters med godsaker som foccacia, hasselbackspotatis och blåbärspaj fick restaurangens gäster samtidigt

avnjuta dans, sång och pussellösning. Kvällen hade även födelsedagsbarn samt uppträdanden av Samir och Viktor OCH ett riktigt tjusigt pensionärspar som bjöd på en romantisk dans som gav varenda själ i rummet gåshud. Detta blir en dag vi sent kommer glömma och vi kommer alla sova riktigt gott i natt. Ses imorgon för sista kvällen vårt fina Kilis<3