Tjingeling badring!

Nu börjar kollodagarna närma sitt slut och vi har precis passerat dag 11. Vi startade dagen med en pride-tema frukost som var mycket färgglad. Efter frukosten borstade alla sina tänder och städade sina rum, då var det dags för samling i kollosseum. Där fick vi ta del av en dragqueen show som var HELT fantastisk, därefter var det öppet kollo med massvis av roliga alternativ som bad, pyssel och annat skoj.

Till lunch fick vi rest-fest som bestod av olika maträtter. Efter lunch var vi alla mätta och belåtna och det var dags för barnen att påbörja lugna stunden vilket alltid är lika välbehövligt. På eftermiddagen var det dags för LEEEK!! En stationslek som heter “Super Mario”, där fick vi se olika karaktärer från Super Mario som till exempel Luigi, Yoshi och Mario själv. Barnen delades upp i 6 olika lag. Leken gick ut på att hitta Super mario, för att göra det skulle lagen utföra olika utmaningar för att samla olika lappar med karaktärer på, utmaningarna kunde vara allt från “äppeltjuvarna” till memory. När alla hade vart på de 8 olika stationerna var det dags för paus för att äta mellis. Mellanmålet bestod av toast som några barnen hjälpt kockarna att göra. Efter mellis fortsatte leken då barnen skulle samla ledtrådar för att hitta Super Mario. När leken var färdig var det lite häng på gården tills det skulle ringa i klockan för middag. Då serverades det kycklingkebab vilket var VÄLDIGT uppskattat av både barn och ledare. Under middagen fick barnen även reda på kvällspassets bravader…..DISCO.

Barnen fick möjlighet att rengöra sig, göra sig i ordning för discot och självklart var det även godisutdelning. Discot var planerat av våra kära ungdomsledare. Några karaktärer besökte discot och hade uppträdande, vissa barn ville även uppträda. På discot var det mycket god stämning med mycket musik och dans. Barnen verkade uppskatta det väldigt mycket, vi hade SÅÅÅ roligt!! Sistaåringarna fick även några minuter ensamma i slutet på discot eftersom det är deras sista:(

Nu är alla barn nattade och de var verkligen nöjda med dagen. Nu ska vi ledare också gå och lägga oss, godnatt! <3