Dag 4!

Hej alla där hemma! Idag sveptes en magisk bris över kollo, det var Harry Potter som hade kommit till gården. Barnen stötte på karaktärer som Dobby, Hermione och Munkbrodern. Husen tävlade mot varandra i en episk kamp om vilket hus på kollo som är bäst!

Efter en god lunch och lugna stunden var det dags för touchball, medan Granis 3 och Tallis 1 drog iväg på en spännande och magbubblande hajk, där chokladbanan, mygg och grillrök svaldes. #Ilikemyhajk

Efter en perfekt lagad middag var det äntligen dags för barnen att leka hungergames, barnen spelade i distrikt mot varandra, och vi kan minst sagt säga att det var en lek full av kämparglöd och glada barn!

Dag 5!

tjena tjena mittbena, Joys mamma heter Lena och förlåt att vi är sena (med bloggen, det var inte mena(t)!

Dagen började med en fartfyld och energisk frukost med High School Musical-tema. Efter tandborstning och bäddade sängar fick barnen besök av svensk cater som behövde hjälp med att hitta den bästa läsken. Några barn fick göra smaktest på olika läskeblasker och efter det fick alla barn provsmaka kyld kilis soda!

Dagen fortsatte med öppet kollo. Några badade, några spelade pingis och några skvallrade om kolloromanser i kolloseums soffhörna. Till lunch serverades pannbiff med potatis och brunsås, och såklart en god salladsbuffé. Efter lugna stunden var det dags för poängjakt för vissa barn, men för andra var det hajk! Här kommer en liten hälsning från barnen som var på hajk:

Hej! Idag är granis 1a, granis 2 och tallis 3 på hajk!!! Vi har det väldigt trevligt. Vi får bada om vi vill, vissa leker maffia just nu och snart ska vi käka namnam som granis 2 brukar säga.

Visst låter det mysigt?

Kvällen på kollo avslutades med den försvunna diamanten, det var som brädspelet fast in real life!!!! Så himla roligt. Nu är vi peppade på att få väcka barnen imorgon bitti och starta en ny fantastisk dag på världens bästa kilis!!

Här kommer lite bilder från bästa hajken!!

hejhej!