Hejsan allesammans!

Det har varit en magisk, fartfylld och sagolik dag här på påsklovskollo. Dagen började med en temafrukost i fjällen! Matsalen hade förvandlats till en After-ski fullt av pjäxor, varm choklad och låtar som påminner om skidbacken. Efter frukosten körde vi alla Just Dance tillsammans i kolloseum! Sedan var det dags för öppet kollo fram till lunch. Det serverades köttfärsås! muuuuuummmmmsssss :):):)):):)

I vanlig ordning var det lugna stunden efter lunch och därefter drogs en påskanda över gården. En hårresande kamp mellan kycklingarna och påskkärringarna ägde rum i snön på fotbollsplanen. Leken var “flaggan” inspirerad och det gällde för de båda lagen att föra över 3 påskägg till sin sida. Vinnarna blev PÅSKKÄRRINGARNA!!! WOOO! Efter mellis kopplade vi av med en påskfilm, det blev filmen “Hopp”.

Sedan blev det middag och barnens favorit: KOLLOTACOOOOOS. På kvällen bjöds det på en live teater/opera inspirerad av den klassiska sagan om Orfeo, Euridice och dödsriket! Denna föreställning urartade sig sedan till en spökvandring! Barnen blev väckta strax innan 00:00 och de som ville fick färdas på en läskig tur till självaste dödsriket i jakt på Euridice. O rädda blev de kan jag lova! Trots det sussar de så sött och vilar upp inför en ny fullspäckad dag på Kilsbergsgårdens Påsklovskollo. <3