Hejhej bloggen!

Idag har det varit full fart exakt heeela dagen.

Efter frukosten städade barnen sina rum och efter det var det dags för samling. På samlingen utmanade vi barnens sinnen i olika test (smak, lukt och känsel) och efter lite vitlökspulver, tutti frutti-sås, gummistövlar, kanel, curry och svartpeppar fick barnen titta på Elitstyrkans hemligheter avsnitt 2.

Till lunch serverades ris med korvstroganoff och efter lunchen var barnen inne på sina rum och hade lugna stunden.

När lugna stunden var slut kom Elitstyrkan in på barnhusen och sa åt barnen att infinna sig på “uppsamlingsplatsen”. Det fanns alltså ett syfte med att vi tittat på programmet. Barnen blev indelade i lag och tävlade både individuellt och som lag. Några tävlingar var jägarvila, att en i laget var “skadad” och att resterande i laget skulle transportera sin skadade lagkamrat samt en minnesrunda. Några av barnen blev även förhörda.

Till middag serverades kebab i pitabröd och efter middagen var barnen inne och pysslade och spelade spel.

Som kvällsaktivitet kom Bingo och Lotten till kollo och spelade Bingolotto tillsammans med barnen.

Nu sover barnen i sina sängar och har ingen aning om vad som väntar under morgondagen.

Tack för idag/ Ledarna 🙂