Tja tja bloggen!

Granis 3 levererar bloggen idag från nattningen. Dagen började med att vi sjöng för Selma H på vårat rum som fyller 13 idag. På förmiddagen åkte vi iväg till Lanna badgruva. Vi köpte med lite picknickmys som vi åt där. Vi badade och några vågade hoppa från klipporna, ner i det turkosblåvattnet. Under tiden började de andra på kollot dagens SPA-dag.
Till lunch var det kycklingwok.
Sen fortsatte spa-dagen. Under tiden som alla olika rum hade spa, så fick de andra ha öppet kollo. Enchillada var öppet med pyssel, spel och dylikt. Spiker’s var öppet med tillverkning av främst trämaterial. Många spelade fotboll.
På eftermiddagen var det vår tur i Granis 3 att ha SPA.
Med SPA innebär att vi Först körde en lugn och skön yoga. Sen fick vi lägga oss i en mysig hörna med en varm sten i pannan. Det var lugnande. Sen fick alla massage med en olja. Vilket var otroligt skönt! Topp 5 i livet. Efter det tog vi oss ner till badet. Där fick vi bada och tvätta oss rena. Vi blev schamponerade och skrubbade kropparna med löddrande små handdukar. Avslutningsvis gick vi upp till en varm badtunna med underbar utsikt. Vi fick goda drinkar och kakor.
Sen duschade vi av oss, tog på oss nya fina kläder och gjorde oss redo för kvällens fina Restaurangbesök. Vi åt 2-rättersmiddag. Kycklingspett, potatis- & rotfrukter i ugn samt bearnaisesås. Till efterrätt Chokladpudding med grädde och fruktcocktail. Till maten var det underhållning med främst olika musiknummer.
På kvällssamlingen fick vi en utmaning av Robin och Mattias. Dom var säkra på att alla barnen inte kände dom så väl. Så tävlingen gick ut på att vi fick olika påståenden ex. Vem av Robin och Mattias är äldst? Om man trodde Robin ställde man sig på Robins sida och tvärtom. Om flest barn ställde sig på rätt sida så fick barnen poäng, annars fick Robin och Mattias poäng. Barnen vann i skiljeomgång. Robin och Mattias blev sura, för dom var säkra på att frågorna var så kluriga så att dom skulle vinna. Och dom hatar att förlora.

Nu säger vi Godnatt med några hashtags som passar in på den här grymma dagen.

#Thebestday
#klippor
#födelsedag
#skador
#kalkbrott
#bada