Hej bloggen!

I morse på morgonsamlingen körde vi kärleks-bullen i Kolloseum. Hos Bullen kan man få hjälp med sina kärleksproblem. På scenen satt ett gäng kärleksexperter och gav sina tips till oss kollobarn. Efter Bullen körde vi också Toksnurran och fotboll – det var kul! Fotbollen var en liten specialare då man satt ihop med en annan. Typ ”mega-semitvillingfotboll”. Ledarna vann!!! HELT UTAN FUSK! Två rum var också på utflykt. Oskar kom på besök och Anton åkte hem. Sen vare käk – supergod kebab med bröd.

Efter lugna stunden lekte vi typ världens bästa lek då vi fick besök av Batman och Robin. Den gick ut på att man skulle lösa massa gåtor och ta hjälp av utredare från Gotham City Police Department. Barnen gjorde typ allt jobb…

Efter leken fick vi Mellis (frukt och saft). Ella duschade. Vi andra åkte munken (en uppblåsbar grej som dras supersnabbt efter en motorbåt), badade och hängde runt på kollo. Till middag fick vi fisk och potatismos – smuuuuurrigt. Efter käket åkte sistaåringarna iväg på lite hemligheter, några fiskade (Julia fick två fiskar!) och vi andra lekte tokbrännboll. Söris 1-2 åkte på rumsutflykt. Tallis 2 och Söris 5-6 hade det lyxigt och badade badtunna. L+A=sant! Sen fick vi kvällis och nu sitter vi här.

Dagens (typ) sju ord:
BRA
KNOTT
MUNKEN
GÅTAN
KOLLOROMANS
DU (LARS) ÄR BÄST
ROBERT

Godnatt allesammans, vi hörs imorgon igen!