Dag 14.

Dagen började med en sovmorgon för att sista åringarna var på hajk och spök.
Till frukost blev det extra lyxigt då vi fick pannkakor, glass och maränger. Efter frukosten så hade vi vår största och årliga städtävling, i år var det killarna mot tjejerna. Där tjejerna tog hem segern. När städtävlingen var klar så käkade vi lunch, idag bjöd köket på tacogratäng. Som vanligt blev det lugnastunden efteråt där vi hade några vinnare som fick chips till lugnastunden. Direkt efter lugnastunden så packade vi våra väskor och städade rummen för sista gången. Sedan ringde klockan och kvällen började tidigt idag. ’’Sista kvällen’’ bjöd på diplom, skratt och tårar och en och annan bestraffning till ledarna som varit extra busiga mot barnen. Till middag serverades hamburgare och korv. Nu ligger de flesta barnen och sover tillsammans i Kolloseum medan några sover som vanligt i sina sängar. Dags att säga god natt för sista gången detta år till våra fantastiska barn här på Kilsbergsgården.