Tjeneli-tjenare, allas favoritblogg om kollosommaren 2015!

Idag ska vi berätta om den tolfte dagen här på Kilsbergsgårdens koloni.

Som vanligt har vi haft en fullspäckad kalasdag, vi vet knappt vart vi ska börja vår berättelse om dag 12! Men tillsammans, samlade här i vårt Kolloseum, ska vi försöka återge dagen för er, kära läsare.

Som vanligt vaknade vi, käkade frulle, städade rummet, hade morgonsamling… och på morgonsamlingen vankades det yoga. Granis 5-6 åkte iväg på en spännande utflykt till Kalkbrottet! Ett smörgåsbord dukades också upp på förmiddagen, med bl.a. bad och klätterväggar.

Lunch: potatismos, falukorv och bacon! Efter en sån stadig lunch var vi redo för Lugna Stunden och sen ännu mer smörgåsbord! Och då brakade en pingisturnering igång! Kerstin vann! Wohoo! Och dessutom: under lunchen firades Rex, som fyller hela elva år idag! Woooohooo!

Efter mellis: smörgåsbordet gled på. Till middag fick vi lasagne! Mums! Efter middagen bytte alla kids om till vattenkrigskläder inför en popcorn-jakt – en blöt lek där barnen jagar popcorn medan ledare attackerar dem med vattenfyllda svampar! Hilda blev inte tagen EN ENDA GÅNG! (Wow…)

Låt oss summera dag tolv med fyra unika ord:

POPCORN! BLÖTT! SVAMPAAAR! VATTENKRIG!

Tack och hej, kära läsare! Nu blir det toksnurran!