Hej alla föräldrar! Det är John Salomonsson (biträdande föreståndare) som skriver.

Tack återigen för att vi fick låna era fantastiska barn dessa två veckor. Det har varit en helt otrolig kolloperiod fylld med glädje, lek & skojsigheter!

 

Nu till syftet med detta blogginlägg.

 

Pga lite växelstrul, att många barn kom hit med 200:-sedlar, som vi sedan utan framgång lyckades växla mot mindre valörer, så har 21 barn fått hem sina kuvert märkta med “Betalning genom Swish”. Vad detta innebär är att i kuvertet ligger endast “kvitto” på barnens utgifter under perioden, och den kvarstående summan betalas OM MÖJLIGT ut genom Swish av mig personligen. Jag kommer att kontakta berörda vårdnadshavare per sms senare under dagen för att få bekräftat från er att denna lösning är ok! Annars får vi hitta någon annan lösning (om man exempelvis inte har Swish).

 

Ett annat dilemma är att vi tyvärr glömde packa ned ett barnrums mediciner, och detta ser vi självklart till att det kommer till Tegelbruket snarast möjligt! Vi får skicka iväg en bil lite senare idag helt enkelt. Mer information ges vid Tegelbruket inom kort då bussarna anländer.

 

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta!

 

Kvarglömda kläder och annat kommer att finnas på Tegelbruket från och med måndag.

 

Tack för denna sommar <3