Nu börjar slutet närma sig för period 4.2 🙁

Men idag har vi hunnit med mycket!! Vi började med en samling där både barn och ledare fick gå upp två och två på scenen och köra “rygg mot rygg”. För att få poäng skulle de ha samma svar på olika frågor om dem, ex; “Vem kommer dansa tryckare på discot??!”. Ja i slutet av samlingen kom även Rave-Jocke dansandes in och berättade att det skulle bli disco just IKVÄLL!!

Efter det var det dags för TOUCH-BALL! Ledarna mot barnen!! Riktigt kul. Vinst till ledarna SÅKLART 😉 Men barnen tröstades snabbt av den goda lunchen!! Hamburgare med en maaassa goda tillbehör, mums.

Efter lunch och lugna stunden var det dags för det klassiska Spartaner vs Trojaner, som i år har gjorts om till Änglar vs Demoner. Det blev en jämn match, men efter lite mellis i form av PANNKAKSTÅRTA(!!) så var det till slut Demonerna som segrade. GRATTIS!!

Efter leken var det dags för ett dusch-dopp i sjön för att fräscha till sig inför kvällen.

Resten av kvällen var det som sagt DISCO!! Mycket godis och dans blev det, precis som det ska vara på disco! Även Barbie och Ken kom och uppträdde.

Sedan var det tack och godnatt dag 6! Imorgon är det sista hela dagen på kilis… :,(