HEJ ALLA DÄR HEMMA!

Vi startade denna kollodag med en sköööön sovmorgon eftersom att alla barn var rätt så slut efter gårdagens zombie-run! Välförtjänt.

Efter en god frukost, morgonstäd och samling hade vi öppet kollo. Det spelades bland annat pingis i kolloseum och badades i sjön. TOPPENMORGON med andra ord.

Det serverades fried ries med stekt ägg till lunch.. GOTT!

På eftermiddagssamlingen visades ett klipp där en mystisk figur berättade att den kidnappat kollots föreståndare och att barnen behövde skynda sig innan hon försvann för alltid. Sedan fick barnen gå ut på gården och intervjua olika personer med hjälp av olika signalement som dom fått. Tillslut kom barnen fram till att det var Victor Päron som hade kidnappat föreståndaren. Med hjälp av olika ledtrådar hittade dom tillslut henne och vi kunde pusta ut..!

Till mellis fick vi GLASS.. MUMS..!

Vi hann med lite mer bad och sen var det middag. Tacopaj stod på menyn, vilket var en bra uppladdning inför kollots kanske VIKTIGASTE lek! SPARTANER OCH TROJANER!

Blod, svett och tårar spilldes och efter en hård och lång kamp hade vi tillslut ett vinnandet lag och det var………………………………………………..TROOOOJANERNA!………………………………………………………

Efter mycket anklagande för fusk hit och dit skakade lagen ändå hand tillslut och var ändå helt okej med resultatet!!!!

Barnen ligger nu i sina sängar och sussar så sött!

GODNATT!!!!!!!!!