Ojojoj…Vilken dag…Herremagaluf…

Vi tänker att vi skippar det vanliga med frukost och grejer så går vi DIREKT på dagens FÖRSTA aktivitet: Den nya leken MEGALUFFARSCHACK!!!!

Här gick det till så att kollot delades in i 4 olika lag för att spela, just precis, luffarschack. Poäng fick man genom att genomföra olika uppdrag tillsammans. Det kunde vara alltifrån få UFO-forskaren Bengt att hitta hem till att få ipren-mannen berätta om 5 sätt att hjälpa barnen på. Allt mellan himmel och jord. Det var SJUUUUUKT roligt och det ROSA LAGET VANN! Grattis!!

Strax efter det blev det bråttom:

Det vinnande laget “Ungdomsgården” fick sitt pris från syndarrummet – Daimtårta, Granis 1 åkte på en snabbutflykt medan resten av kollot köttade på med sitt.

Sen vare LUNCH, dä va gött. Sen vare lugna stunden, dä va gött!

Under eftermiddagen sen blev barnen meddragna på zoo. Vi fick bland annat se näsapor, blåsfiskar, molusker, råttor, pingviner och fåglar i alla möjliga sorter. Fick man röra? Nej! Fick man titta och prata med djuren? Jajemen!

STRAX efter zoo´t öppnade ÄNTLIGEN munken igen efter att båten varit på lagning, vilket var VÄLDIGT populärt, även spikers och enchillada öppnade och drog lite fölk.

Efter middagen ringde det i klockan och det var dags för SMÅSTJÄRNORNA!! Ett GÄNG underbara framträdanden genomfördes och avundades utav den fina publiken, och efter en hård kamp stod till slut OSCAR som vinnare!! GRATTIS!!

Sen vare tack och godnatt. Godnatt. Sov gott. Hörs imorgon. Puss!