Vi vaknade i morse, som vanligt. Senare åt vi frukost, som vanligt. Det var nästan en helt vanlig frukost. MEN frukosten hade ett QUIZ!!! Frågorna i quizet var om våra kära kolloledare.
Bortsett från en liten roligare frukost var det en helt vanlig morgon med städning och tandborstning.

Eftersom Söris var pǻ hajk så körde Barris EnChillBada vid badet på morgonen. Vissa satt på stolar under vattnet, vilket var spännande.

Söris som var på hajk vaknade i vindskydd och käkade HAJKFRULLE: kakor, mackor, oboy, festis, saft, vatten och korv. Det var lite varmt i vindskydden annars så var hajken jätterolig!

Tallis 2 dukade idag, de valde också led till maten. Till lunch käkade vi spaghetti och kebab! Typ rester, men man kan kalla det buffé. Vi alla är överens om att köket ALLTID lagar den bästa maten!

Efter lunchen körde vi lugna stunden som vanligt, för vissa gick det bra och för vissa gick det mindre bra. Ibland är kroppen bara helt full av energi och man kan verkligen inte sitta still!?! Men imorgon ska vi vara mycket bättre och få solar. Imorgon ska Eric leda sitt rum till en stor, glad, sol!

PÅ SAMLINGEN EFTER LUGNA TIMMEN!!! kom krysselina och kryssedulla tillbaka, ni vet kryss på den. På samlingen presenterades också COWBOYS & INDIANER En lek vi kör när vi delar upp kollo i två delar och söker efter föremål som är gjorda, typ flaggan. Indianerna vann, med lite fusk.

Efter cowboys & indianer badade vi och käka mellis.

Till middag åt vi världens bästa chilli con carne och efter middagen körde vi ESCAPE ROOM i hajken. En lek när man löser uppgifter och kluringar för att få olika koder för att ta sig ut. Väldigt krångligt och spännande. Men för mycket kan inte barnen avslöja för att det finns en del barn som inte gjort det än och barnen peppar just nu de andra barnen till att prova escape room imorgon.

Vi förberedde också inför midsommar imorgon med blomplock, på köpet hittade barnen också lite smultron.

ÅÅÅÅÅÅÅÅ nu chillar vi på kvällssamling och säger godnatt till varandra. Vi går upp till våra rum och lägger oss.

Godnatt alla där hemma, hoppas ni har haft en lika bra dag som oss!
Kramar
Kilis