Den nionde dagen på Kilsbergsgårdens barnkoloni

Godafton, kära läsare!
Vi vaknade, gjorde i ordning oss, och käkade en helt vanlig frukost. Barrisbarnen väcktes av en tokig Jensan. På förmiddagen dukades ett smörgåsbord av aktiviteter upp, där kidsen fick välja fritt mellan kanotpaddling, trampbåt, Enchilada och annat lattjo lajban.
Till lunch fick vi blommig falukorv med mos – vilket uppskattades av en majoritet av kidsen. Alla barnrum utan Söris 5 fick glada gubbar som betyg på Lugna Stunden. Eftermiddagen bjöd upp till en stoooor lek där alla kidsen var med: cowboys & indianer! Mycket spring & stoj! Mitt i bröt vi för mellis: juice & frukt till alla glada kåbåjsare & indianer! Leken slutade oavgjort, 1-1, efter två omgångar. Till middag fick sen alla hungriga kåbåjsare & indianer lax med pasta. Vissa smälte sen maten i trampbåten på en tur över vår vackra sjö. Under kvällen bjöds kidsen på yoghurt & kex (ja, vi äter ofta & regelbundet här på kollo…).
Nu sitter vi här på kvällssamlingen, men innan den övade vissa modiga kids inför den kommande talangjakten. Samlingen ikväll var lite speciell, då den hölls av kollokidsen Ella & Meja!

Fyra ord för att summera den gångna dagen:
KUL!
KOLLOROMANS!
MARATONBAJSNING! (Lukas vann)
SPÖREGN!

Nu är det dags att borsta sängen och krypa ner i tänderna! God natt, kära läsare!