Tjenixen bloggen!

Imorse vaknade vi typ samma tid som vanligt (förutom de som blev väkta av Johnsson, han försov sig…), genast fick alla barn kila iväg och äta frukost!

Efter frukosten var det morgonsamling, där fick vi leka en lek där man fick en lapp med en kroppsdel, sedan skulle man sätta den mot en annan kroppsdel som stod på en annan lapp för en annan person! HELT Bananas!

När samlingen var över blev det smörgåsbord, några gjorde armband i EnChilLada, andra gjorde skyltar till postlådan. De som inte chillade runt på Kollo var på hajk, de fick käka mackor och Oboy ute i det fria, några han till och med en morgonpaddling. Ledare Kenan fick för sig att han skulle simma hela vägen till och tillvrån hackplatsen, snubben blev dyngblöt.. Sedan fick hajkarna bege sig tillbaka till Kollo där det serverades lunch! Köttfärsås och spaghetti MUMS!

Efter lunch lekte alla barn och ledare Indianer och Kobojsare, Indianerna vann då de lyckades hitta sina tre försvunna skatter snabbast! Man fick akta sig för att inte bli tagen, då hamnade man i finkan!

När vi lekt klart gick nästan alla ner och badade, där kunde man få åka munken och plaska sig våt! När regnet kom sprang vi alla upp till kollo igen där vi spelade pingis och chillade i ladan. Strax vankades det middag, Sej i rosépepparsås, återigen MUMS!

Efter middagen såg vi på filmen ”Bling”, den var superrolig!

FYRA ord som sammanfattar dagen: ROLIGT, GOTT, KOLLOROMANSKAOS, HAJK!!!!!!!