Goder afton, bloggus kollus maximus kulus!

VI VAKNADE! Idag igen.

Efteråt bäddade vi våra sängar och åt våra frukostar, vissa åkte på sina utflykter, t.ex. Granis 1 & 2. Utflyktsmålet hette Lögardammen. Det blev även kanotsafari. Vissa åkte motorbåtsmunk under smörgåsbordet. Nämnde vi att Söris 3 & 4 åkte och köpte glass? Det gjorde de, alltså.

Sen var det luuunch, va? Vad åt vi? Friterad fisk med remouladsås – lite potatis på det!

Efter Lugna Stunden kom en olugn lek som hette Röda & Vita Rosen, den körde vi i Rövarskogen. Kidsen såväl som ledarna smög runt i snårskogen och letade efter ledtrådar, tillfångatog motståndare, och fritog lagkamrater. Den intensiva matchen slutade oavgjort. Vi åt utomhusmiddag… tills det började regna. Maten serverades genom en lucka, men i take-away-boxar. Det blev lustigt. Efter lådmaten kollade vi på en film: Paddington. På en skala från 1-5 var den fett många miljoners miljarder stjärnstopp helt okej. Kvällis fick vi också, på smarrig tallrik: morotskaka med nån chokladgrej, grädde, kanske muffins. Visste ni att ett krig började också? Det involverade Lukas, grädde, och upphängda kalsonger.

 

Låt oss sammanfatta dagen med fyra fräsiga ord:

GULD! KAKIG! GOTT! KRIG!

Tack, kära läsare! Vi ses snart igen!