FÖRESTÅNDARE

Julia “Jullan” Welander

Måste höra ljudet av tickande klockor för att kunna sova, vilket gör det väldigt besvärligt för resterande på kollot då det inte finns några klockor på Kilsbergsgården och de måste spela på högtalarna som endast finns i Kolloseum.

Felicia “Filly” Cederberg

Samlar på rostiga spikar för att kunna avrosta dem. Likadant gör hon med mynt då hon har som hobby att kasta dem på kanadagäss. År 2005 vann Filly första pris för snabbast omplåstring av människa.

LEDARE

Linnéa “Lilly” Cederberg

Lilly hette tidigare ”Lil-Ceddy” men fick byta artistnamn efter att hon misstogs för en rappande mansgris. Hennes Instagram tog skada av det där hon säljer egenbakat surdegsbröd. 

Simon Ekström

Har en dold talang att kunna svälja två förpackningar med Ekströms Nyponsoppa samtidigt som han cyklade på en enhjuling och nynnade på Frankrikes nationalsång OCH jonglerade med fyra tallgrenar.

Carolina “Carro” Andersson

Är nuvarande Världsmästare i tåslickning där hon var den enda som tävlade. Lider av hälsporre sedan 2015. Gjorde ett företag av det.

Philip “Hybris” Hedbris

Har Hybris.

Fanny Fagerlind

Världsmästare i Sushiätning där hon klämde 337 st på 1 timme. Favoritstället att semestra på: Narnia. Har en inramad målning på en varmkorv. Hon har en korvring på vänstra lilltån som har suttit sedan 2008.

Emelie Andersson

Kommer från Stockholm, som är en liten ort i Minnesota i USA. Orten är berömd för sin bältdjurssafari där Emelie jobbade i två år. När hon flyttade till Sverige fick hon med sig ett bältdjur hem som hon har döpt till Göran. Ibland saknar hon poängen.

Olle Nielsen

Han har blivit utsett till Sveriges sämsta gamer. Han förlorar 15 gånger i veckan vilket är 50% mer än genomsnittet i Sverige. På grund av sitt dåliga gameande har han förbrukat 550 kontroller i sin livstid vilket är 500 % mer än genomsnittet.

Ilyas “Ille” Bensedikk

En fallen hjälte som har återuppstått i liten annan kaliber. Han samlar på toapappersrullar för att bygga en fullskalig replika av Eiffeltornet. Men förlorade hälften av rullarna i toabranden 2010.

Joy Pettersson

Kollots glädjespridare numera efter 16 år av konstant gråtande. Föräldrarna började misstänka att de hade döpt henne till fel namn, men när läpparna vändes upp och ner så åkte dem aldrig ner eftersom hon fick stelkramp i käkarna efter en incident med ett hopprep.

Dawid Barssom

Ingen kommentar.

Gustav Jacobson

Har fobi för oversize-tröjor och får då utslag på sina nagelband. Han Har däremot ett ohälsosamt behov av att plocka maskrosor, men då och då blir det också en och annan fyrklöver. Växterna skänker han till bättre behövande.

Felix Jansson

Har Nordeuropas största samling av torkat fiskfjäll som han har i sin vinkällare. Detta för han för att vinet ska få en nötig underton och för att den inte ska torska som England i fotbolls-EM 2021.

Carin Larrson

Har en otrolig stor samling av julpynt. Hon var med i aktuellt där hon bedömdes ha Sveriges mest julpyntade hus. Men 11263 lampor och 3 stjärnor. Det mest otroliga var att hon ett år snodde Gävlebocken i stället för att sätta eld på den. Gävles Kommun tystade detta och byggde bara en ny.

Julia Engström

Favortifilm Ghostbusters. Brukar även göra cosplay som marshmallowsmonstret. vänsterfoten är även 2,5 cm kortare än höger. Julias bästa vän är Sörisflickan som hon brukar spela skitgubbe med när barnen sover. Än så länge är Julia obesegrad.

Joel Götell

Barnskådis som vid 4 års ålder var med i Die Hard 2. Där han fick en autograf av Bruce Willis på sin blöja. Blöjan är numera inramad och hänger på Örebro Läns Museum.

Simon “Sigge” Sigurd

La världens största fis i Rio de Janeiro 2016.  Vilket gjorde att nationella bombgruppen fick rycka ut. Detta kostade Argentinas regering hela 10 kr att åtgärda. Tragiskt, då hela landet satte i ekonomisk kris och fick begära konkurs.

Sandra Bergqvist

Sålde sitt hus för två år sedan och bor numera i en husvagn och åker mellan campingarna. Hon har inte alltid varit välkommen tillbaka till alla campingar då hon har en youtubekanal där hon prankar campingpersonalen. Husvagnen kan hon bara köra på vintern då den har skidor i stället för hjul.

Josefina “Jossan” Olander

Extraknäcker som uppfinnare vilket inte alltid har lyckats då hon gjorde en bil som inte gick på bensin utan gick på olivolja. Josefina insåg sedan att detta inte går eftersom hon inte äter oliver. Just nu håller hon på med en ny uppfinning som involverar kaffe och raklödder.

Benjamin “BimBim” Vallin

Lärare på dagen, Dragqueen på natten där han använder klackar på 16 cm vilket gör honom 250 cm lång. Har ett födelsemärke som ser ut som en fisk i armhålan som år 2014 van Guiness World Record för mest udda födelsemärket.

UNGDOMSLEDARE

Adrian Överby

Adrian har väldigt många gosedjursormar som han gärna knyter ihop och använder som lasso för att fånga in och träna gatuhundar i att gå på toaletten. När hundarna är tillräckligt vältränade säljer han dem till Area 51 och vem vet vad de används till där?

UNGDOMSLEDARE

Nina Rizell

Har en besatthet av all jula, men problemet är att hon lätt blir åksjuk vilket gör livet väldigt svårt för henne. Nina blev satt i exil från Uganda då hon först julade in i deras president och sedan spydde på hens husdjursgris.

UNGDOMSLEDARE

Lisa Nordin

Kan det vara Sörisflickan? Neeeeej! Tror inte hon skulle avslöja sitt utseende så lätt. Men hon är en wannabe Sörisflickan DELUXE!

KÖKET

Dan Eriksson

Gillar att experimentera med jäst mat. Hans senaste upptäckt är fermenterad harsyra, vilket blev olagligt i Indien på grund av att människor fick en extra näsa. Utrikesdepartementet avstår kommentar.

Elin Schagerström

Hette tidigare schlagerström men fick byta då Anna Book stämde henne för falsk marknadsföring. Elin gav igen genom att stämma Anna Book för plagiat, som faktiskt har skett, se följande länk: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/OnaR2A/anna-books-bidrag-diskas-fran-melodifestivalen