Hej ni där hemma!

Imorse fick vi äntligen sova ut en hel timme extra, både dom som gick spökvandringen och dom som valde att sova vidare när ledarna väckte oss på natten och berättade att aliens hade kommit till gården av misstag i en tidsmaskin.

Efter en hel kollovecka fullproppad med lek och bus så tyckte ledarna att gården var kaosartad och vi fick hjälpa till att städa upp med chans att tjäna in lite poäng till kvällens pristävling. Efter lunchen hade en ubåt gått på grund vid stranden på kollogården och vi fick träffa kaptenen och hans son Styrman. Vi fick med hjälp av kaptenens skatt försöka hitta hans fru genom att först försöka ta oss förbi kronofogden. Jag förstod inte riktigt vilka dom var men dom var i alla fall läskiga och kastade blöta svampar på oss barn.

Asså, hur varmt var det inte idag förresten? Tur att vi hann med ett dopp innan vi var tvungna att packa våra resväskor. Men ni har inte hört det bästa än! Till middag blev det kollo-tacos och ett dansande mexikanskt band med sombreros. Mätta och glada samlades vi sen i samlingssalen kolloseum för att få sjunga med till våra favvo-kollolåtar med bandet Kollo-kickers! Diplom och priser delades ut – det var GRYMT!! Det sorgligaste var när ledarna sjöng en avskedslåt och man insåg att kollo snart är slut för i år.

Nu ses vi snart!

Hälsningar från alla kollobarn