TJENARE, ALLA KOLLODIGGARE!

Om ni bara visste hur taggade vi är här på Kilbergsgårdens barnkoloni! Jodå, vi sitter som på nålar inför premiären imorgon! Eller ja, vi sitter inte mycket alls, vi springer runt och roddar och fixar och donar och grejar och putsar och fejar… för att allt ska vara så tipptopp som möjligt inför imorgon, när alla härliga kollokids kommer hit!

Angående alla härliga kids, så vill vi påminna om att barnens kollobuss avgår imorgon, kl 15:00 från Tegelbruket på Lertagsgatan 2 i Örebro – så var gärna på plats i god tid!

Redan när ni vinkar av era barn på Tegelbruket, så fundera på vad ni ska skriva i era brev och vykort till era barn! Är det något kollokids diggar är det post! För att skicka post till era barn, märk breven med barnets namn och följande adress:

Kilbergsgården, 719 41 Garphyttan

Kom ihåg att inte skicka med något godis till era barn, varken via post eller med bussen upp till kollo. Barnen kommer istället  att få möjlighet att köpa godis under sin vistelse här på kollo.

Stay tuned för fortsatta uppdateringar om kollosommaren 2016!

Taco-bock, kära läsare!