Gooooodeftermiddag allihopa!

På morgonen, efter den kända frukosten på kilsbergsgården, så var det dags för barnen att leka en lek som är helt ny på kollo. General & Spion. Barnen fick en lapp var med olika siffror, och skulle sedan ta varandra. Målet med leken var att ta Generalen, men det var bara Spionen som kunde ta Generalen, men alla kunde ta Spionen.

 

Efter att något lag vann den leken så fick alla gå och käka lite lunch. Sedan så var det SPA på schemat! Barnen fick gå runt till olika ställen på kollogården och bli fina inför kvällens efterlängtade disco.

 

Alla barn hade såklart jätteroligt på discot. Discot fick även besök av diverse artister, bland annat ABBA. Efter discot så gick alla barnen upp och skulle sova….. TRODDE DOM.

När barnen hade somnat så var det dags för trollvandring. Barnen blev väckta och skulle ut. Då stötte dem på Shrek som behövde hjälp att hitta Fiona som blivit kidnappad. När Fiona var säker igen så fick barnen gå och lägga sig, på riktigt denna gång.

Nu väntar en skön och välbehövlig sovmorgon. Godnatt!