Godafton allesammans!

Idag när barnen promenerade in i matsalen så möttes dem av en julpyntad matsal, ljuvlig julmusik och till och med en fullt klädd julgran! Där fanns även Tomten, Tomtemor och deras nissar. Under julfrukosten så sprang Grinchen in och var fly förbannad för att barnen var glada och firade jul, så han snodde julgranen och sprang iväg.

Senare när barnen gått upp och borstat tänderna och städat så var det dags att hitta Grinchen för att ta tillbaka julgranen. Runtom gården fanns olika julkaraktärer som barnen behövde hitta och utföra ett specifikt uppdrag för att få ett föremål. När de sedan fått alla föremål så var de tvungna att hitta isdrottningen och göra hennes uppdrag för att till sist få reda på vart Grinchen gömmer sig.

Efter dagens lunch som var lika god som alltid så kom Brent och Brenda på besök och skulle hålla i en liten gameshow! Där fick barnen utmana ledarna i ett antal roliga challenges. Självklart vann barnen.

 

Efter middagen var det dags för klassikern Spartaner & Trojaner (lag svart mot lag röd)med en liten twist. Denna gång var de tvungna att hitta ”ledarlappar” för att få in en ledare i sitt lag. Efter en lång och intensiv kamp så vann tillslut lag svart.

För att sedan runda av dagen så fick barnen kolla på film inne i kolloseum.

 

Tack & bock