Denhär dagen har varit något alldeles extra hörni! Från morgon ända in till natten…..

Morgonen kickstartades med show och bravader! Högsta växeln direkt. Det var nämligen Drag Show frukost! Ett gäng drag queens bråkade om sista pannkakan när RuPaul avbröt de, det enda sättet att lösa denna konflikt är att duelleras i “lip-sing battles”! Det bjöds på chockerande fantastisk show och underhållning samtidigt som barnen fick äta lyxiga american pancakes.

På förmiddagen var det öppet kollo. En salig blanding av pingis, armbandsknytning, mingel och bad. Efter lunch och lugna stunden var det dags för avsnitt 2 av teatern om Eva & Adam. Dagens teater innehöll klassiska scener från serien samt ett klassdisco, FF hos Annika! Efter teatern var det äntligen dags för sistaåringarna att ge sig ut på sin eftertraktade sistaårshajk! Lite extra lyx i form av utflykt, smores grillning, pizza, bad och chips fick våra kära sistaåringar njuta av, ett magiskt och fint minne att lägga på hyllan helt enkelt! För de resterande barnen var det såpabrännboll på gården som gällde följt av en filmkväll i kolloseum.

Men kvällen var inte slut där…..jaså varför då tänker ni…..jo….det…var….SPÖKNATT!

Alla barn som ville fick ge sig ut på ett nervkittlande och pulshöjande äventyr där de bl.a fick stöta på den ökända cykelmannen!

Vilken dag va?!?!?