Hejsan svejsan!

Denna dag på kilsbergsgården var fullspäckad som vanligt! Kollo = Livets guld!

På eftermiddagen körde vi en klassisk lek här på kollo nämligen Antorns Lek! Leken går ut på att tillsammans med sitt lag bygga det största, mest hållbara, vattentäta och snygga huset man kan med endast saker man hittar på kollogården. Men störiga som de är kom Karlsson på Taket och Jonte (från Eva & Adam) och förstörde för lagen genom att busa och spruta vatten på barnen. Det blev en kaosig och livlig stämning men resulterade i fina kojor och byggen. Granis 2 vann!

Middagen var speciell och sagolik i Game of Thrones anda! Barnen fick nämligen äta middag med ers höghet kung Joffrey Baratheon! Middagen avslutades med att kungen blev förgiftat, nu var det dags att kröna en ny kung! Barnen delades in i fyra olika lag: Targaryan, Lannister, Stark och Tyrell. För att bli kung gällde det att få tag på drakäggen som fanns i rövarskogen, dock var äggen vaktade av White Walkers och för att komma förbi de behövdes Valarian Steel. På sitt sagolika äventyr fick barnen träffa på många kända karaktärer från serien samt testa deras färdigheter i olika utmaningar. Tillslut vann lag Targaryan.

Ha det bra vi hörs hej!