Hej på er!

 

Idag var äntligen dagen kommen då kollo blev kollo. Vi tog nämligen emot den första barngruppen för sommaren! SOM VI HAR LÄNGTAT!!

När bussen rullade in på gården hade vi fått besök av en tysk modedesigner på väg till Milano som ställt till med en catwalk för att hitta Kilis nya stjärna att få göra honom sällskap!

Ledarna hade utsmyckat sig i senaste modet, och man kan säga att alla vann denna modevisning. Möjligtvis var Tårtan snäppet vassare i sina rullskridskor av senaste modell. Dock utsågs ingen vinnare pga att vi behövde alla ledare kvar på kollo.

Barnen behövde ju få sina rumsledare – och så fick det bli!

När vi packat upp allt och bäddat våra sängar hängde vi en stund utomhus i den fina kvällssolen innan det var dags för årets första kollomiddag. Spaghetti med Ratatouille – WOW!!! Inget hamnade i komposten, och ingen gick från matsalen med hungrig mage.

Efter middagen hann vi med en rundvandring här på kollo, där barnen fick spana in möjligheterna på våra olika aktivitetshus, samt lära sig kring bad & båtvett och annat viktigt inför de kommande dagarna.

Vad passade sedan inte bättre än att Tårtan och Macce hade fått fnurr på brasan och lassat på ungefär 100 korvar för att runda av denna magiska första kväll här på kollo.

Alla barn har verkligen varit superglada och det är en fröjd att vi får låna dem av er <3

Glöm inte att även kika in på vår Instagram, där vi försöker uppdatera mer frekvent: kilsbergsgarden

 

Sov gott så hörs vi imorgon!