Ojojoj idag var det en riktigt fartfylld dag.

Den började med att vi gick upp som vanligt och åt frukost på världens bästa resturang kilis. Efter frukost var det dags för det obligatoriska städet och tandborstningen. När klockan ringde för morgonsamling så hände det grejer. Kilis blev invaderat av stråtrövare. Barnen fick då ett uppdrag att hitta bergakungens skatt som låg gömd på en ö ute på stora axsjön. Barnen tyckte det var riktigt kul.

Till lunch idag bjöds vi på panerad fisk med potatis och remouladsås, mmmhhhhh.

efter dagens lugna stund så var det fotbolls-vm på kolonin. finalen gick mellan Danmark och Polen där Danmark gick segrande ur den kampen. Efter kilis egna fotbolls-vm så gick några ner och bada medan andra ville följa Sverige-Mexico och vilken match vårt kära landslag bjöd på.

Sen ringde klockan och det var dags för middag. DET BJÖDS PÅ PIZZA!!!! så klart tyckte alla barn att det var super gott.

På kvällen så var det dags för årets upplaga av talang. Det bjöds på fantastiska uppträdanden och jury:n var i extas. årets vinnare av talang blev Agnes, Bayan och Sarah som dansa.

Och nu är det dags för att sova, godnatt och sov så gott där hemma!!!!