dag 1 på kolonin började med en bussfärd upp till kollo. När vi kommer fram möts vi av alla fantastiska kolloledare. Efter det samlades vi på fotbollsplanen för att bli indelade i rum och få våra rumsledare. efter det blev det lite gött häng ute på kollo och mingel med gamla kollopolare och kolloledare men även en del knott. vi han även med att prova fotbollsplan och gagabollplan. sen ringde det i klockan och det var dags för middag. Till middag serverade köket världens godaste köttbullar, potatismos med lingon och brunsås mmmmmmhhh super gott.
efter den fantastiska maten ringde klockan och det vankades disco i kolloseum. Alisa vann den ärofyllda limbotävlingen. Under discot presenterades ledarna lite mer samtidigt som dom dansade till åka låtar, linnea var bäst!
under kvällsamningen sjöng vi och körde toksnurran. Nu ska vi gå och lägga oss och ladda för en ny kollodag.

ha det gött heeeeeeeej!