Tja tja bloggen!

Sista dagen idag, sorgligt för vissa men fortfarande en otroligt bra dag! Bloggandet idag ser lite annorlunda ut då de flesta av barnen har fått möjligheten att sova tillsammans i Kolloseum. De flesta av barnen valde givetvis att mysa ihop sig så på Söris blev det bara en tapper själ kvar.

De som bloggar idag är två rum på Barris, tallis 1 och granis 2.

Tallis 2:
På tallis 2 var det tre stycken som valde att sova kvar på rummet istället för kolloseum. Om de fick chansen att summera kollo skulle de säga att discona och spat helt klart var bäst under dessa två veckor! Men även att de har fått chansen att träffa så många nya vänner. Det bästa med denna sista dag var helt klart diplomen! Eftersom de precis gjort sitt första år på kollo så tyckte barnen att det var spännande att se vilken nominering de skulle få. Samtidigt tycker de att det är tråkigt att de som gjorde sin sitt sista kolloår inte får komma tillbaka.

Granis 2:
På granis 2 var det bara två tappra själar som valde att sova på rummet. Här är deras highlights från sista dagen på kilis: Frukosten var helt klart bäst! Imorse serverades nämligen en frukostbuffé alá hotell kilis. Äggröra, bacon, bröd, pålägg vattenmelon och MUFFINS! Näst bäst var kvällens ”sista kvällen” program. Då delades det ut diplom där Sofia Teres blev årets Nallebjörn Emmie blev årets sjöjungfru. Det delades även ut massor av priser (godis) till de som vinnit olika tävlingar/lekar under kollot.

Det var även många som var ledsna under kvällen.. Men som man brukar säga, alla tårar är inte av ondo utan mer som en symbol att vi kommer att sakna alla våra nyfunna vänner när vi åker hem <3 Fyra ord för att summera dagen: #Buffé #Kollokompis #sista kvällen #godis