DAG 7

Tjaba bloggis!

Idag började dagen med att vi vakna och käka lite frukost, en frukost som var helt magisk. Efter det städa vi våra rum och borstade tänderna. På morgonsamlingen idag så hände det grejer, vi började dagen med att dela in oss i grupper för att förberedda inför midsommar. Man kunde välja på att göra kransar, midsommarstång eller plocka blommor. Detta pågick hela förmiddagen innan det var dags för lunch. En klassisk midsommarlunch med allt från potatis till senapsill.

Efter lunch så firade vi midsommar rejält. Först var det dags för en sjudundrande kamp. Vi dansade runt midsommarstången och hade verkligen kul. Vi sjöng bland annat prästens lilla kråka och små grodorna. Vi avslutade med den klassiska kollo-bergodalbanan.

Med pigga ben rörde vi oss sedan mot fotbollsplanen där ledarna bjöd upp till a camp. Det var roligt, funny, även om ledarna vann.

Till middag hade grillen gått varm, så det blev grillat kött med en superkrämig potatissallad, potatoe salad.

Vad passar sedan bättre än ett disco efter ett mulet, cloudy, men roligt midsommarfirande? Jo, godis!!!

Under discot fick vi finbesök av Icona Pop och Ed Sheeran samtidigt som det dansades en och annan tryckare, remote control.

Nu sover barnen och laddar upp för dag 8 här på sommarkollolägret, campet.

Over and out!