Tja tja bloggen

Idag är det nationella yogadagen och Jennsan tyckte att vi skulle försöka oss på rekord i solhälsningen. Sagt och gjort, hela Barris körde solhälsningen under kvällssamlingen (eftersom Söris är på hajk). Se bildbevis på vår instagramsida – Kilsbergsgarden. Följ gärna, om du inte redan gör det ☺

Annars då? Dagen började som vanligt med väckning och frukost – mackor, fil osv.. du vet, en vanlig kollofrukost! Tydligen var jouren morgontrött så vissa fick 5 minuters sovmorgon..

Vissa kom tillbaka från hajken under förmiddagen och för oss som sov på gården fick reda på att vi ska ha Open Art kilis 2017. Så idag gnuggade vi idéknölarna och kom fram till de bästa idéerna någonsin för att skapa våran egna konstutställning.

När vi kommit på våra bästa idéer någonsin blev det lite smörgåsbord av aktiviteter vi fick välja mellan.

Lunch! Panerad fisk, potatis och remouladsås – det var fina fisken gott! Köket här är bäst! Efter lunch hade vi lugna stunden i vanlig ordning, så det var vila för alla som gällde. Efter lugna stunden öppnade badet (äntligen!). Vissa paddlade, trampade båt och badade.

Sen är det tydligen dags för mat igen, till kvällsmat fick vi korvstroganoff och ris, men många tycker helt klart att fisken vann dagens måltid. Sen kom dagens höjdpunkt – SETTLERS!! Världens roligaste lek (enligt ledare Hugo i alla fall..). Den går ut på att springa runt över hela kilis och leta råvaror, typ tegel, trä, bomull, guld och kol. Detta kunde man sen byta in mot vägar, byar och städer. Fullt ös medvetslös helt enkelt.

Fyra ord att sammanfatta dagen med:
Knott (de är tillbaka igen efter några dagars frånvaro… suucckkk….)
Rolig
Settlers
Hajk

Det var allt för idag. Puss och kram skumbanan